fbpx

Предлог РАСПОРЕД За Август-Септемвриска испитна сесија, 2020

Почитувани студенти,

Во прилог,

  • ПРВ ЦИКЛУС Распоред за Август-Септемвриска испитна сесија, 2020 ЛИНК
  • ВТОР ЦИКЛУС Распоред за Август-Септемвриска испитна сесија 2020 ЛИНК
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.