fbpx

Прелиминарна листа на примени/одбиени кандидати на трет циклус студии по Економски науки – втор уписен рок.

На следниот линк целосно сооштение. ЛИНК

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.