Пријавување испити во iKnow за Јануарска испитна сесија, за учебната 2020/2021-ВТОР Циклус студии

С О О П Ш Т Е Н И Е

Втор Циклус студии : Пријавувањето на И С П И Т И за јануарската прва испитна сесија 

Ве известуваме дека пријавувањето започнува на 30.12.2020 година и ќе трае до 10.01.2021 година.  Испитите што ќе ги полагате во јануарската  испитна сесија задолжително треба да ги пријавите online преку Вашиот профил на iKnow.

Линк до распоредот за Јануарската испитна сесија– Втор Циклус

Доколку имате технички проблеми при логирањето на iknow во периодот од 30.12.2020 – 10.01.2021 обратете се кај администраторот на факултетот на следниов маил administrator@eccf.ukim.edu.mk

 

Напомена: После овој рок пријавувањето се врши со надомест за задоцнето пријавување.

 

Со почит,

Економски Факултет – Скопје 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.