ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ВТОР ЦИКЛУС – АВГУСТ-СЕПТЕМВРИСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2020/2021

Почитувани,

на следниот линк можете да го погледнете соопштението за пријавување испити за АВГУСТ – СЕПТЕМВРИСКА испитна сесија 2020-2021 која е со времетраење од 05.07 до 15.07.2021.

 

Соопштение за пријавување испити – ЛИНК

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.