fbpx

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС –ТРЕТА ИСПИТНА СЕСИЈА 23.8.2021 ДО 24.9.2021 ГОДИНА

СОГЛАСНО АКАДЕМСКИОТ  КАЛЕНДАР НА ШКОЛАТА ЗА ДОКТОРСКИ СТУДИИ ЗА 2020/2021 АКАДЕМСКА ГОДИНА http://www.ukim.edu.mk/dokumenti_m/akademski_kalendar_2020_2021.pdf  ТРЕТАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ОД  23.8.2021 ДО 24.9.2021.

 

СТУДЕНТИТЕ КОИ ЌЕ ПОЛАГААТ, ЗАДОЛЖИТЕЛНО ВО ПЕРИОДОТ ОД  5.7.2021 ДО 15.7.2021 ДА ГИ ПРИЈАВАТ ИСПИТИТЕ НА СЛЕДНАВА АНКЕТА:

 

https://forms.office.com/r/xcpAtF74an

 

НАПОМЕНА: СТУДЕНТИТЕ КОИ ТРЕБА ДА ПРИЈАВУВААТ ПОВЕЌЕ ОД ЕДЕН ИСПИТ, ТРЕБА ДА ЈА ПОПОЛНАТ ИСТАВА АНКЕТА ЗА СЕКОЈ ИСПИТ ПОЕДИНЕЧНО

Пријавите за испит ќе се доставуваат кај професорите при впишување на оценка во индекс.

 

од службата

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.