ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС – 3.1.2022 ДО 10.1.2022

Почитувани,

на следниот линк можете да го погледнете соопштението за пријавување испити за трет циклус студии:

 

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ – ТРЕТ ЦИКЛУС

 

Со почит,

Економски факултет скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.