Продолжување на рок за електронско пријавување испити

                                                                               Известување до сите студенти

                                                                        Прв Циклус и Втор Циклус на студии

Рокот за пријавување на испити по електронски пат (преку програмите на iKnow и e-Индекс) се продолжува до – ден Среда, 27.05.2020 , час 23:59.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.