Ранг листа на студенти чие родителско право го врши само еден родител 2021/22

Почитувани,

На следниот линк можете да ја погледнете ранг листата на студенти чие родителско право го врши само еден родител и кои се стекнуваат со погодноста за плаќање половина од износот на уписнината за прв циклус студии за учебната 2021/2022 година

 

Ранг листа на студенти со еден родител

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.