Распоред за одржување Август – Септемвриска испитна сесија – Прв Циклус 2022

16.09.2022

15.09.2022

14.09.2022

13.09.2022

12.09.2022

10.09.2022

09.09.2022

07.09.2022

06.09.2022

05.09.2022

03.09.2022

02.09.2022

01.09.2022

31.08.2022

30.08.2022

26.08.2022

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.