fbpx

Распоред за одржување втор колоквиум – Зимски семестар – Прв Циклус 2022/23

18.01.2023

17.01.2023

16.01.2023

14.01.2023

13.01.2023

12.01.2023

11.01.2023

10.01.2023

09.01.2023

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.