Распоред за одржување на Јануарско-Февруарска испитна сесија – Прв Циклус 2022/23

09.02.2023

 

 

08.02.2023

 

07.02.2023

 

06.02.2023

03.02.2023

02.02.2023

01.02.2023

31.01.2023

30.01.2023

27.01.2023

26.01.2023

25.01.2023

24.01.2023

23.01.2023

20.01.2023

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.