Распоред за одржување ПРВ колоквиум – Летен семестар – Прв Циклус 2022

19.04.2022

18.04.2022

16.04.2022

15.04.2022

14.04.2022

13.04.2022

12.04.2022

11.04.2022

09.04.2022

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.