Прв циклус – Распоред за одржување ПРВ колоквиум – Летен семестар 2023

12.04.2023

 

11.04.2023

10.04.2023

08.04.2023

07.04.2023

06.04.2023

05.04.2023

04.04.2023

03.04.2023

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.