Распоред за одржување ПРВ колоквиум – Зимски семестар – Прв Циклус 2022/23

29.11.2022

28.11.2022

26.11.2022

25.11.2022

24.11.2022

23.11.2022

22.11.2022

21.11.2022

19.11.2022

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.