Распоред за одржување ЈУНСКА (дупла) сесија – Летен семестар – Прв Циклус 2022

02.07.2022

18.06.2022 / 02.07.2022

17.06.2022 / 01.07.2022

16.06.2022 / 30.06.2022

15.06.2022 / 29.06.2022

14.06.2022 / 28.06.2022

13.06.2022 / 27.06.2022

11.06.2022 / 25.06.2022

09.06.2022 / 25.06.2022

08.06.2022 / 24.06.2022

07.06.2022 / 23.06.2022

06.06.2022 / 22.06.2022

04.06.2022 / 21.06.2022

03.06.2022 / 20.06.2022

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.