Распоред за први Колоквиуми – зимски семестар 2020/2021

Почитувани студенти.

Во прилог ви го доставуваме распоредот за првите колоквиуми во зимскиот семестар 2020/2021.

Со почит,

Економски Факултет – Скопје.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.