Распоред за прв колоквиум за летен семестар, 2021

Почитувани  студенти,

Распоредот можете да го погледнете на следниот ЛИНК.

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.