fbpx

Распоред за прв колоквиум, јануарска испитна сесија и анкета за полагање (прв колоквиум) со физичко присуство

Почитувани,

на следниот линк можете да ги погледнете распоредот за полагање прв колоквиум, јануарска испитна сесија како и анкетата за пријавување за колоквиум со физичко присуство за оние кои немаат технички и просторни можности да полагаат on-line која ќе биде активна од 05.11 до 12.11.2021.

 

https://eccf.ukim.edu.mk/за-студенти/прв-циклус/распоред-на-испити/

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.