Распоред за предавања во зимски семестар (04.10.2021 – 14.01.2022)- ПРВ Циклус студии

Почитувани,

на следниот линк можете да го погледнете распоредот за предавања и вежби во зимскиот семестар 2021/2022

Распоред на предавања и вежби 

Вежбите по Математика за економисти и Основи на сметководство дополнително ќе бидат објавени.

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.