fbpx

Распоред за предавања во зимски семестар 2020/2021 (05.10.2020 – 15.01.2021)- ПРВ Циклус студии

Распоред за предавања – може да го пристапите на следниот ЛИНК

Распоред за вежби за предметите: Основи на сметководство и Математика за економисти ЛИНК

Термин за консултации со физичко присуство по Основи на сметководство и Математика за економисти ЛИНК

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.