Распоред за предавања во летен семестар 2020/2021 (22.02-04.06.2021)- ПРВ Циклус студии

Распоред за предавања – може да го пристапите на следниот ЛИНК

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.