Распоред за Јануарска сесија – II Колоквиум и испитна сесија

Почитувани студенти,

Во прилог на оваа објава ви го доставуваме распоредот за II Колоквиум и Испитната сесија

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.