Распоред на испити на втор циклус студии во Јунска испитна сесија, 2020/2021 година

Во прилог Распоред за Јунска испитна сесија, 2020/2021 – Втор Циклус Студии

Во продолжение се терминот и часот на испитите за полагање за предметите за втор циклус. За евентуална промена на часот на одржување на испитот во договор со предметниот професор.

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.