fbpx

Распоред на испити на втор циклус студии во Јануарска испитна сесија, 2020/2021 година

Во прилог Распоред за Јануарска испитна сесија, 2020/2021 – Втор Циклус Студии

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.