Распоред на испити на новата веб страна

Почитувани студенти,

распоредот на испити на новата веб страна се наоѓа во менито За студенти.

Доколку сте студент на прв циклус на студии распоредот може да го видите на За студенти/Прв циклус/Распоред на испити

Директниот линк е eccf.ukim.edu.mk/за-студенти/прв-циклус/распоред-на-испити/

Доколку сте студент на втор циклус на студии распоредот може да го видите на За студенти/Втор циклус/Распоред на испити

Директниот линк е eccf.ukim.edu.mk/за-студенти/втор-циклус/распоред-на-испити-втор-циклус/

На новата веб страна може распоредот да го сортирате по различни опции, но може и да ја искористите опцијата за пребарување за да го најдете распоредот за конкретен предмет. 

Со почит

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.