fbpx

Распоред со Microsoft Teams кодови и распоред за физичко присуство Август – Септемвриска испитна сесија – Прв Циклус 2020/2021

Распоред за со физичко присуство

Распоред за полагање со физичко присуство за АВГУСТ – СЕПТЕМВРИСКА испитна сесија 2020/2021

Распоред за ONLINE полагање 

17.09.2021

16.09.2021

15.09.2021

14.09.2021

13.09.2021

11.09.2021

10.09.2021

09.09.2021

07.09.2021

06.09.2021

03.09.2021

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.