fbpx

Резултати од испит за трет циклус студии

Во прилог: 

Резултати од испитот – Методологија на научно истражувачка работа со примена и примери во подрачјето на економските науки (Трет циклус на студии) 

и

Резултати од испитот – Методологија на научно истражувачка работа со примена и примери во подрачјето на организациските науки (Трет циклус на студии) 

Линк до Word документот 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.