fbpx

Резултати – ЈАНУАРСКА колоквиумска / испити сесија – Прв Циклус 2021/2022

12.02.2022

11.02.2022

10.02.2022

09.02.2022

08.02.2022

05.02.2022

04.02.2022

03.02.2022

02.02.2022

01.02.2022

31.01.2022

29.01.2022

28.01.2022 

27.01.2022 

26.01.2022 

25.01.2022 

24.01.2022 

22.01.2022 

21.01.2022 

20.01.2022 

18.01.2022 

17.01.2022 

15.01.2022 

 
 
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.