fbpx

Решение за именување на членови на избирачки одбори за спроведување на изборите за Факултетското студентско собрание

Почитувани,

На следниот линк можете да го погледнете решението за именување на членови на избирачки одбори за спроведување на изборите за претседател и членови на Факултетско студентско собрание на Економскиот факултет  – Скопје

 

Решение за именување на членови на избирачки одбори

 

Со почит, 
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.