fbpx

СВЕЧЕНО ОТВАРАЊЕ НА АКАДЕМСКАТА 2022/23 ГОДИНА

Почитувани бруцоши,
 
📣Со задоволство ве покануваме на свеченото отворање на новата учебна 2022/2023 година. Детали за настанот 👇👇👇
📅датум: 3 октомври 2022 година
🕛почеток: 12.00 часот
📍место: Аула на Економски факултет-Скопје
 
Ве очекуваме!!!
Економски факултет-Скопје
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.