Свечено отварање на новата 2023/2024 академска година

Почитувани студенти,

 

На 02.10.2023 година, во 10:00ч., во аулата на факултетот ќе се одржи свечено отварање на новата 2023/2024 академска година година и првиот академски час.

На ново запишаните студенти ќе им бидат поделени индексите, а редовната настава за сите студенти започнува на 03.10.2023 година согласно објавениот Распоред на предавања.

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.