СООПШТЕНИЕ за одложени колоквиуми 28.11.2022

Почитувани колеги, 
 
Поради денешните блокирани сообраќајници и крајно отежнатиот пристап до Факултетот, сите колоквиуми закажани за денес Понеделник – 28.11.2022 се одложуваат. Истите ќе се одржат во Сабота – 03.12.2022 во истите термини. 
 
Ви благодариме за разбирањето.
Ваш Економски Факултет-Скопје
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.