fbpx

СООПШТЕНИЕ за одржување на колоквиуми 29.11.2022

Почитувани,

Ве известуваме дека процесот на спроведување на колоквиуми на Економскиот факултет-Скопје продолжува без понатамошно одложување. Колоквиумите закажани на 29.11.2022 година ќе се одржат навремено и согласно распоредот. Со оглед дека и во текот на утрешниот ден е можен отежнат пристап предизвикан од блокирањето на околните сообраќајници, ве молиме ваквите состојби да ги земете во предвид при планирањето и организирањето на вашето навремено пристигнување на факултетот. 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.