fbpx

СООПШТЕНИЕ за писмениот испит по Англиски јазик во струка 2

СООПШТЕНИЕ за прв термин за полагање на писмен испит по Англиски јазик во струка 2 (кај д-р Анета Наумоска):
Датум: 27.05.2022 (четврток)
Час: 10:00-11:00
Просторија: А3 (Филолошки факултет)
Потсетување: Донесете индекс + пријава. Пријавете го во iknow како испит.
СООПШТЕНИЕ за втор термин за полагање на писмен испит по Англиски јазик во струка 2 (кај д-р Анета Наумоска):
Датум: 16.06.2022 (четврток)
Час: 10:00-11:00
Просторија: А3 (Филолошки факултет)
Потсетување: Донесете индекс + пријава. Пријавете го во iknow како испит.
Со почит
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.