fbpx

Соопштение – Право на друштва

Почитувани,

 

Сите студентите кои го избрале предметот Право на друштва – опционен предмет на единиците на УКИМ кај проф. д-р Димитар Гелев, предавањата ќе се одржуваат секој четврток од 12:00-16:00 ч. во Амф. 2 на Правниот факултет Јустинијан Први Скопје.

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

 

 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.