Соопштение – Пријавување на испити на ПРВ циклус студии

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека пријавувањето на испити за предметите во прв циклус студии во јунската испитна сесија во учебната 2019/2020 година, ќе се врши електронски, со користење на iKnow системот, во периодот од 15.5 до 22.5.2020 година. 

Во прилог,

целосно соопштение ЛИНК

Напомена: Сите студенти кои имаат проблем при пријавување испити во iКnow системот и во старата е-Индекс апликација, треба да пратат барање за пријавување на administrator@eccf.ukim.edu.mk

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.