Списоци за полагање – Детален Распоред за оние студенти кои се пријавиле за физичко полагање во јануарска сесија 2020/2021

Почитувани студенти,

Во прилог ви го доставуваме списокот за полагање со физичко присуство.

-Детален распоред со физичко присуство

Со почит,

Економски факултет – Скопје.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.