Трет Циклус – Информација за годишна Конференција од Втор Семестар

Почитувани кандидати,

Во прилог ви доставуваме информации за годишната Конференција од Втор Семестар – Докторски студии

Со почит,

Економски Факултет –  Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.