Трет циклус – Конечни листи за втор уписен рок 2023

Почитувани,

На следниот линк можете да ги погледнете конечните ранг листи за вториот уписен рок на трет циклус студии

 

Конечни листи за втор уписен рок 2023

 

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.