fbpx

Трет циклус – Прва испитна сесија 2023

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС – ПРВА ИСПИТНА СЕСИЈА

 

СОГЛАСНО АКАДЕМСКИОТ  КАЛЕНДАР НА ШКОЛАТА ЗА ДОКТОРСКИ СТУДИИ ЗА 2022/2023 АКАДЕМСКА ГОДИНА https://www.ukim.edu.mk/dokumenti_m/Univerzitetski_kalendar_2022-2023.pdf  ПРВАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ОД  16.01.2023 ДО 14.02.2023 година

 

СТУДЕНТИТЕ КОИ ЌЕ ПОЛАГААТ, ЗАДОЛЖИТЕЛНО ВО ПЕРИОДОТ ОД  26.12.2022 ДО 07.01.2023 ГОДИНА ДА ГИ ПРИЈАВАТ ИСПИТИТЕ НА СЛЕДНАВА АНКЕТА:

 

https://forms.office.com/e/ebu4wKm8Km

 

НАПОМЕНА: СТУДЕНТИТЕ КОИ ТРЕБА ДА ПРИЈАВУВААТ ПОВЕЌЕ ОД ЕДЕН ИСПИТ, ТРЕБА ДА ЈА ПОПОЛНАТ ИСТАВА АНКЕТА ЗА СЕКОЈ ИСПИТ ПОЕДИНЕЧНО

Пријавите за испит ќе се доставуваат кај професорите при впишување на оценка во индекс.

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.