fbpx

Трет циклус – Прелиминарни листи на пријавени кандидати 2022 – втор уписен рок

Почитувани,

на следните линкови можете да ги погледнете прелиминарните листи на пријавени кандидати на Економски факултет по конкурс за 2022/2023 година на трет циклус – докторски студии – втор уписен рок

 

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.