ТРЕТ ЦИКЛУС – Пријавување за испитна сесија 2022

ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ТРЕТ ЦИКЛУС –ТРЕТА ИСПИТНА СЕСИЈА

 

СОГЛАСНО АКАДЕМСКИОТ  КАЛЕНДАР НА ШКОЛАТА ЗА ДОКТОРСКИ СТУДИИ ЗА 2021/2022 АКАДЕМСКА ГОДИНА http://www.ukim.edu.mk/dokumenti_m/Akademski_kalendar_III-2021_22.pdf ТРЕТАТА ИСПИТНА СЕСИЈА ЌЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ОД  22.8.2022 ДО 16.9.2022 година

 

СТУДЕНТИТЕ КОИ ЌЕ ПОЛАГААТ, ЗАДОЛЖИТЕЛНО ВО ПЕРИОДОТ ОД  8.7.2022 ДО 22.7.2022 ДА ГИ ПРИЈАВАТ ИСПИТИТЕ НА СЛЕДНАВА АНКЕТА:

 

https://forms.office.com/r/8WEFBztdmD

 

НАПОМЕНА: СТУДЕНТИТЕ КОИ ТРЕБА ДА ПРИЈАВУВААТ ПОВЕЌЕ ОД ЕДЕН ИСПИТ, ТРЕБА ДА ЈА ПОПОЛНАТ ИСТАВА АНКЕТА ЗА СЕКОЈ ИСПИТ ПОЕДИНЕЧНО

Пријавите за испит ќе се доставуваат кај професорите при впишување на оценка во индекс.

 

од службата

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.