Трет циклус: Работилница за истражување за докторанди

Почитувани колеги,

би сакале да ве информираме дека во рамки на нашето учество во CESEENeт мрежата, постои можност нашите докторанди да учестувуваат на работилница на која ќе може да ги дискутираат своите истражувања.

Повеќе информации имате на следниов ЛИНК

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.