fbpx

Финална Ранг Листа од ВТОР Уписен рок и Информации за Запишување на новите студенти примени во првиот уписен рок 2020/2021 година

Почитувани Кандидати,

Во продолжение ви ја доставуваме Финалната Ранг Листа од вториот уписен рок за учебната 2020/2021 година – Прв Циклус студии.

–Финална Ранг Листа по департмани 

Потребни документи за Запишување на новите студенти примени во Првиот уписен рок, 2020/2021

25.09.2020 год. од 8:30-15:00ч во Одделение за студентски прашања (кај раководител)

Секој од кандидатите задолжително детално да го прегледа документот кој содржи информации за упис, со цел да се избегнат грешки при поднесување на документи.

Со почит,

Економски Факултет – Скопје 

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.