Финална ранг листа на примени кандидати 2021/22 – Втор уписен рок, Втор Циклус

Почитувани,

на следниот линк можете ја погледнете финалнтата ранг листа на примени кандидати на втор циклус студии, втор уписен рок 2021/22

 

Финална ранг листа

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.