Финансиски извештаи

Во прилог линкови за извештаи за 2021 година

603

631

788

Во прилог линкови за извештаи за 2020 година

603

631

788

Со почит, Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.