fbpx

Финансиски извештај за 2019 година

Во прилог линкови до финансиски извештаи за 2019 година

603

631

788

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.