Халк Банка – Оглас за пракса и работни позиции

Драги студенти, објавен е оглас за пракса и работни позиции во Халкбанк АД Скопје . Доколку сте заентересирани за позициите и ги исполнувате условите од огласот, можете да аплицирате бидејќи рокот за пријавување е продолжен и по 13.6.2024 година.

Пракса:

Огласи за работни позици:

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.