Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Влијанието на енергетската криза врз синџирите на снабдување

септември 30, 2022 @ 13:00

Почитувани,

Ни претставува чест и задоволство да го најавиме вебинарот во организација на Катедрата за надворешна трговија на тема „Влијанието на енергетската криза врз синџирите на снабдување“.
Настанот ќе понуди дискусија за актуелните предизвици и влијанието на енергетската криза врз синџирите на снабдување со кои се соочуваат учесниците во меѓународната трговија.
Говорници на вебинарот ќе бидат:
– Виктор Мизо, Костал Македонија ДООЕЛ Охрид,
– Елена Тортеска Ристовска, Пекабеско АД Скопје, и
– Зоран Арнаутов, Фершпед АД Скопје.
Настанот ќе се одржи на 30 септември (петок) во 13 часот на следниот линк: https://meet.google.com/tzk-yvnf-uig
Со почит,
Економски факултет – Скопје

Details

Date:
септември 30, 2022
Time:
13:00
Comments are closed.