fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Дебата на тема:,,Како да обезбедиме капитализмот да придонесува за сите?“

ноември 26, 2019 @ 10:00 - 12:30

Почитувани,

Ве покануваме на Дебатата на тема:,,Како да обезбедиме капитализмот да придонесува за сите?“ организирана од Министерството за финансии во просториите на Економскиот факултет-Скопје, на 21.06.2019, петок, амф.2 со почеток од 10.30 часот.

Панелисти – говорници ќе бидат:

Mr. Anthony de Lannoy, Извршен директор на ММФ и

Mr. Koen Davidse, Извршен директор на Светска банка.

На настанот ќе бидат присутни д-р Драган Тевдовски, министер за финансии и д-р Анита Ангеловска-Бежоска, гувернер на Народната банка на Република Северна Македонија.

Во очекување на Вашето ценето присуство.

Со почит,
Економски факултет-Скопје

Details

Date:
ноември 26, 2019
Time:
10:00 - 12:30
Comments are closed.